Professioneel en uitstekende kwaliteit

Houten ramen en deuren


Algemeen

Hout is een van onze eerste en warmste troeven. Hout is een product waar we de kwaliteiten al jaren van kennen. Hout levert tot op de dag van vandaag nog steeds veel interesse bij onze klanten.

Natuurlijke warmte van hout geeft een vertrouwd en huiselijk gevoel.

Bij Bvba Mertens-Goossens kan men op vraag ook met FSC® (FSC®-C016094) gelabeld hout werken.
FSC® is een label of keurmerk op een hout-of papierproduct dat aangeeft dat een product afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Als eindklant krijgt u dan de garantie: dit product is afkomstig uit een goed beheerd, FSC® gecertificeerd bos.

Uiteraard heeft hout verschillende voordelen:

Hout is een zeer isolerend natuurlijk product
Hout is een product met natuurlijk en warme uitstraling. Het isoleert ook vele malen beter dan beton, staal en aluminium. Het gebruik hiervan beperkt uw energiegebruik gedurende de totale levensduur van uw woning

Kleur kan steeds aangepast worden
Hout is onderhoudsvriendelijk. Het heeft maar af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Dus zoals vroeger elk jaar schilderen is niet meer van deze tijd. Meer informatie hieronder. Daarbij kan u kiezen voor nieuwe tinten en afwerking, zodat u terug de uitstraling krijgt van nieuwe ramen.

Hout kan overal gebruikt worden:

  • Pastorie en hoevestijl
  • Herenhuis
  • Modern
  • Renovatiewerken


Houten ramen & Deuren

Zo kan u steeds kiezen voor een naturel look of gelakte ramen in de gewenste kleur van de klant.

>

Naturel look

Indien er gekozen wordt voor de naturel look wordt er steeds gewerkt met Afrormosia. Deze houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse 1. Deze verleent zich goed voor natuurlijke vergrijzing.

Gelakte Ramen

Voordelen van gelamelleerd hout:

  • Zeer stabiel hout
  • Foutvrij
  • Beter om te lakken


Referenties