Professioneel en uitstekende kwaliteit

Toebehoren


Beslag

Wenst U voor jouw woning wat extra’s aan te schaffen om het af te maken? Wij werken nauw samen met Mertens Bouwkundige Diensten bekijk hier hun website!

 

1. Deurtrekkers

Om uw voordeur af te werken kan u gebruik maken van een inox deurtrekker. Hieronder enkele voorbeelden, de cataloog kan daaronder bekijken.

 

Bekijk de catalogus hier >

2. Raamgrepen voor aluminium ramen

Alle raamgrepen kan u zelf ook kiezen. Deze monteren wij dan op de ramen:

-catalogus reynaersdesignhandles (nieuwste reeks)
-merken die we kunnen monteren

Raamkruk spits (606050):

Standaard voorzien op de ramen

Raamkruk spits met slot (606068):
Raamkruk met terugloop (606070):
Raamkruk met terugloop met slot
(606071):
Vlakke raamkruk (606049):
Vlakke raamkruk met slot (606067):
3. Raamgrepen voor hout
Alle deurgrepen kan u zelf ook kiezen. Deze monteren wij dan op de ramen:-catalogus reynaersdesignhandles (nieuwste reeks)
-merken die we kunnen monteren

 

Standaard deurgreep: in de kleur van aluminium

5. Deurgrepen voor hout en aluminium

Alle raamgrepen kan u zelf ook kiezen. Deze monteren wij dan op de ramen:

Alle raamgrepen kan u zelf ook kiezen. Deze monteren wij dan op de ramen:

-merken die we kunnen monteren klik hier

Raamkruk Hoppe London 013
Standaard voorzien op de ramen
Tonic Line U-greep


Rolluiken

Inbouwrolluiken:

1. Onopvallend en prijsgunstig:

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen. Maxi pvc-lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, cremewit, grijs, bruin en beige. Voor grote dimensies bieden geisoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

2. Voordelen op een rij:

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer. Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

3. Maximaal gebruikscomfort:

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras. Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm. Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.

Voorzetrolluiken

4. Als kwaliteit belangrijk is:

Met het brede gamma rolluiken van Wilms vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen pvc-lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig, met expansieschuim geisoleerde, kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm. De rolluikkasten (recht, afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten. Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geextrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.

5.Tal van voordeken:

De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creeer er je persoonlijke aangename sfeer.

6.Gebruiksvriendelijke bediening:

Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veeras. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid. Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Rolvent Rolluik

7. Zelf ventilerend opbouwsysteem:

Verluchten en isoleren zijn momenteel sleutelwoorden bij zowel de bouw van een nieuwe woning als in renovatie projecten! De Rolvent® doet beide! De geïsoleerde rolluikkast combineert een minimum warmteverlies met een maximale, gecontroleerde toevoer van verse, gezonde lucht.

De Rolvent is uniek op de markt, de enige rolluikkast met een gegarandeerde, constante : de kast moet niet extra uitgevuld worden. Op deze manier verlaagt u eenvoudig en voordelig het energieprestatiepeil van uw woning en bekomt u een gunstiger E-certificaat!

U kunt kiezen tussen een versie met rolluik met windvast screen.

•    Isoleren en ventileren met één zelfde product

•    Permanente ventilatie ook bij gesloten scherm

•    De harmonie van de architectuur wordt niet verstoord

•    Toepasbaar op elk raamtype; PVC, aluminium of hout
•    Eenvoudige en stabiele montage boven op raam
•    Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie
•    Alle bedieningstypes zijn mogelijk; lint, stang, motor, afstandsbediening
•    Enorme besparing op de energiefactuur
•    Natuurlijk ventileren, met gesloten ramen = extra veiligheid
•    Wind- en waterdicht

PRESTATIES VOLGENS EPB-REGELGEVING EN VOLGENS DE STRENGE PROCEDURES VAN

•    Debiet qN,2Pa (standaard afmeting L = 800 mm): 40.8 m3/h

•    Debiet qN,2Pa (standaard afmeting L = 1200 mm): 61.2 m3/h

•    Regelbaardheid: 5 verschillende standen
•    Zelfregelendheidsklasse: P3
•    Vermenigvuldingsfactor m
• bij systeem A: 1.36
• bij systeem C: juiste afregeling en debietsmeting: zonder/met: 1.4/1.22
•    Lekdebiet in gesloten stand bij 50 Pa < 15 %: voldoet

•    Insectenwerendheid: voldoet

•    Regendichtheid in gesloten toestand 150 Pa: voldoet 1200 Pa

•    Regendichtheid in open toestand 20 Pa: voldoet


Windvaste sceens

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen.

De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar hierin is de keuze beperkter.

Intelligente zonwering:

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.

Van afzonderlijk elektrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, wat minder bekabeling met zich meebrengt.

Het oog wil ook wat:

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren. Verder kunnen alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onderlat. Ook een opbouwsysteem kan. Het screenkastje wordt dan bovenop het raam geplaatst en is na plaatsing niet meer zichtbaar.

Comfortabel vertoeven in alle weersomstandigheden:

Op een zonnige, maar winderige dag heb je toch geen last van overvloedige warmte en storende lichtinval. Dankzij het speciale geleidingssysteem, met rits aan de zijkanten van het doek, kan u van uw screen genieten wanneer u maar wil, het risico op stukscheurende doeken behoort tot hetverleden en u heeft ook niet langer last van hinderlijke geluiden.


Vliegenramen

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buitenverluchting? Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren. Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt. Dankzij een handig klemsysteem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

Meer informatie op de website van HR bvba


Ventilatie

De dagdagelijkse lucht die vervuild wordt door te leven (ademen, koken,..) en deze lucht niet meer naar buiten kan door luchtdicht te bouwen. Deze lucht draagt bij tot een slecht binnenklimaat en kan dit vocht, CO2 en allerlei stoffen die allergieën kunnen veroorzaken niet naar buiten.

Veel mensen denken echter dat een tijdje het raam openzetten wel afdoende is. Het effect daarvan is slechts van tijdelijke aarde en kost te veel energie. Een continue en gecontroleerde ventilatie is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te verkrijgen. Ook een zeer belangrijk deel voor de EPB wetgeving.

We hebben verschillen producten die aan de normen voldoen:

Renson Invisivent Evo:
Raamrooster die bovenop het raam staat.Hierin zijn nog verschillen, kwestie van geluidsdichting, debieten, …

Voor meer info klik hier

Renson AR 75:

Zelfregelende kleprooster die tussen het glas en profiel komt

Voor meer info klik hier

Renson THM 90 Evo:

Zelfregelend vlak thermisch onderbroken verluchtingsrooster

Komt ook tussen het glas en profiel

Voor meer info klik hier


Onderhoudsproducten

Reynawash Color: Voor het reinigen, onderhouden en beschermen van gelakt schrijnwerk

Reynawash Ano: Voor het reinigen, onderhouden en beschermen van geanodiseerd schrijnwerk

Reynacare box: Een box die alle noodzakelijke onderhoudsproducten combineert zodat men in alle rust geniet van de aluminium profielen.

Reynovater 718: Beschermt tegen corrosie, geeft glans en doet oude lak herleven

Alles in één renovatieproduct

Bekijk onze cataloog: klik hier